Ko smo mi?

Mi smo najbolji i jedan od prvih servisa na Balkanu koji nudi prave Instagram pratioce, lajkove za Facebook stranice, preglede na Youtube-u, kao i Twitter pratioce. U nasoj ponudi ce se uskoro naci i pratioci za Pinterest kao i za Tumblr. Uspesno razvijamo razne online profile i biznise vec citavih sedam godina i nas broj klijenata konstantno raste svakim danom.

1
godina iskustva
1 +
porudžbina
1 +
zadovoljnih klijenata
1 +
slavnih ličnosti

Pokretanje bilo kog online posla je nemoguće bez interakcije sa potencijalnim kupcima i klijentima putem socijalnih mreza.

Zapravo, bilo koja vrsta promocije preko interneta direktno zavisi od popularnosti na drustvenim mrezama. To je upravo nešto sa cime mozemo da vam pomognemo.

Sigurnost

Bezbednost korisnika nam je jedan od najvećih prioriteta. Naša usluga je potpuno sigurna i legalna. Ne morate da se bojite zabrana od strane socijalnih mreža, kao ni virusa ili malvera.

Osetni rezultati

InstantBalkan servis garantuje rezultate! Kupovinom jednog od paketa, možete da očekujete od nekoliko stotina do nekoliko hiljada novih pratilaca svakodnevno. Vaša publika će se povećati, što će pomoći da bolje plasirate svoj proizvod ili sebe.
Preporuke

Šta naši klijenti
kažu o nama

InstantBalkan je vodeći servis koji vam omogućava povećanje popularnosti na socijalnim mrežama. Nalaženjem odgovarajuće ciljne grupe na Instagramu i Facebook-u, spajamo vas sa hiljadama korisnika koji imaju slična interesovanja kao sadrzaj koji vi nudite.

Pišite nam

Kontakt

Pozovite nas

+381 66 517 91 95
+381 66 517 91 95

Pišite nam

kontakt@instantbalkan.com

  Nema proizvoda u korpi.

  Želite li popuste prilikom kupovine?

  Pretplatite se besplatno na naš sajt! Početkom svakog meseca šaljemo kupone za popuste, koje možete iskoristiti prilikom kupovine nekog od naših paketa za socijalne mreže!
  Ne želim, hvala!
  Želite li popuste prilikom kupovine?
  X